Translate

четвер, 2 липня 2015 р.

ТЕРИТОРІЯ КОМФОРТУ

ТЕРИТОРІЯ КОМФОРТУ


Дожени того м'ячика, що самостійно котиться по дорозі і біжи з ним, вибираючи за керунком керунок. Не гнися під подувами миттєво налетілого вітру, погода зміниться - ти залишишся наодинці з собою. Тримай міцніше у жменях зерна свого часу, не розсипай по асфальту, вони там не вродять. Запиши у сьогодні своє завтра, отримай найголовніше з того, про що мрієш, не зважай на заздрощі навколо.
Приготуй сачок для метеликів і виловлюй ним із вузенького келиха миті минучого щастя - вони твоя оздоровниця. Не відмовляй друзям у зустрічах із-за лихої погоди - перед силою розуміння й підтримки відступають найгрізніші грози. Зміни ритм із вальсу на танго, дозволь емоціям взяти верх над розумом - почуття мають свої закони. Підійми голову вгору і вбери зіницями кольори вечірнього неба, вони полікують твій смуток і тимчасові болі.
У цій коловерті ти - лялька, але не маріонетка. Світ має одного батька  - не Джеппетто.  Гармоніюй земні закони. Не стискай у долонях повітря, яким дихаєш, аби тобі його не забракло, коли відкриватимеш ширші простори. Вікно твого бачення - не отвір у стінах будинку з замкненими віконицями, за ним - далекі, непізнані моря і гори. Фільтруй енергетичні потоки, що намагаються вибити зачинені двері комфорту - оберігай власну територію.

Л.О.






Немає коментарів:

Дописати коментар