Translate

суботу, 25 липня 2015 р.

"ОПІУМ" ЕНЕРГЕТИКИ ТА ПОЗИТИВУ



"ОПІУМ" ЕНЕРГЕТИКИ ТА ПОЗИТИВУ
Хто прийшов минулого теплого липневого п'ятничного вечора
у Хмільний дім Роберта Домса, той пірнув в океан потужної енергетики, гарного настрою та "опіумної" музики.


Я йшла туди цільово на концерт гурту "Опіум". І не сама, а з друзями. На їхніх концертах не була давно. Саме афішка в соцмережі, яка повідомляла про святковий виступ гурту з нагоди святкування їхнього Дня народження привела мене в Хмільний дім Роберта Домса. Дорогою витягувала з пам'яті музику і слова знайомих пісень і заздалегідь смакувала потужні нотки "опіумного" поп і мелодійного року з новими, ще нечутими мною текстами. А тексти Олександра Іващука - не просте нашарування рим. Вони зі змістом - "фантастика в стилі Бредбері прихильності долі свідчення", і з спонуканням до роздумування над одвічним "Камо грядеш", і з палахким вогнем пристрасті "як могла спокушала, віддавалась до кінця. Та чомусь не залишалась... може щось в житті не склалось"... 


http://opiumband.com/
З гуртом "Опіум" (Opium) і, зокрема, з його вокалістом Сашком Іващуком Oleksandr Ivashuk знайома кілька років. Запізналися ще коли працювала у Львові у Клубі моди "Моя ЛІНіЯ". Завдяки моїй ініціативі, у співпраці з їхнім тодішнім менеджером Тетяною Назарук, "опіуми" створили потужний музичний настрій в рамках зорганізованого Клубом моди "Моя ЛІНіЯ" шоу-показу "Конотопська відьма" дизайнерів Наталії Міщенко та Уляни Недошитко. Здається, то був 2010 рік. 

Перебуваючи на цьогорічних літніх вкаціях в Україні, не могла пропустити нагоду, послухати гурт "Опіум" наживо, надихнутися енергією їхніх пісень і музики. І вони зробили мій вечір мальовничішим й емоційнішим за очікуваний -  оп-п-па-па яка приємна несподіванка - до вокалу й гітари Олександра Іващука (vocal, guitar Oleksandr Ivashuk), ударних, перкусії Антона Мінчука (drums, percussion Anton Minchuk), басу Сергія Сердюка (bass Sergiy Serdiuk) та гітари Остапа Ільчишина (guitar Ostap Ilchyshyn) додалося звучання скрипки Христини Шпек (violin Khrystyna Shpek). Новій учасниці гурту аплодували не менше, ніж її вокалістові. Попри вимоги виступу на "біс" всього гурту, слухачі додатково просили й про сольне звучання скрипки. І Христина Шпек подарувала нам таку приємність.


Рада новій цікавій зустрічі з гуртом "Опіум".  І, о, так,  "... у мене в плеєрі пісні вашої групи"... 




















Немає коментарів:

Дописати коментар