Translate

вівторок, 29 грудня 2015 р.

КВИТОК НА ВИСТАВУ РАДОСТІ

КВИТОК НА ВИСТАВУ РАДОСТІ

За окулярами власного простору чужі булавки не колять. У світі приватного комфорту - здорове рівне дихання. Живіть собі в мирі і щасті, збудованованому власними руками. Ми пливемо у різні боки, у нас - мінімальні спільні дотики.  Окрім щирого побажання добра, мені до вас - ніщо. У мене - власні інтереси. Так чому так багато вам до мене? Я надто турбуюся про екологію, аби дозволити вашим випарам і газам увірватися на мою територію. Стережіться! У випадку підвищеної небезпеки вмикатиму сигнал "Sos!"  

У вашій склянці води - океанічні шторми. Скло не витримує напруги і розколюється навпіл. Усе було передбачувано. Навіть синоптики попереджали. Даремно. Ви їхні прогнози й застереження повсякчас ігноруєте. Ігнорували. І ніколи не розуміли, чому вас оминають сусідські кіт і собака. Не напружуйтеся, розриваючи перед іншими петарди словесних вогнів.  Життєва мудрість - найкраще щеплення проти лицемірства. Кому квиток на виставу радості? Щиро запрошую. Маю кілька вільних.

Приватному настрою негода не завада. Що там сьогодні за вікном - гроза і блискавка? Березень засипав кучугурами снігу? Несезонно в грудні дощ хляпотить?  Природа - господиня то ж нехай за її велінням буде абищо. Великим Митцем людству даровано вільну волю - радіти чи бурчати.  Навіть у всезагальній радості можна почуватись самотньо. Або ж навпаки. Життя кожного індивіда крутить власне колесо. Наливайте у келих спуманте. -  "Будьмо!" На порозі - Новоріччя і Різдво. Я вибираю душевність. 


29.12.2015

https://www.facebook.com/%D0%9E%D0%9B%D0%A3%D0%9A%D0%90-176567169149767/?ref=aymt_homepage_panel

Немає коментарів:

Дописати коментар