Translate

понеділок, 5 жовтня 2015 р.

ПЕРЕСТУПИТИ ЧЕРЕЗ МЕЖУ

ПЕРЕСТУПИТИ ЧЕРЕЗ МЕЖУ

Переступити через межу. Перескочити в новочасся. Зруйнувати високу стіну. Пройтися по друзках щастя. Осліпнути, щоб не бачити безладу, який коять сусіди ближні. Оглухнути, щоб не чути їхньої тупої невихованості. 
Того, що недодано Господом, в лікарнях не призначають. В аптеках не продають. В майстернях не виготовляють. Потяг, що мчить на шаленій швидкості не зупинити. Повертайтесь домів, ординці, не чіпайте її квіти.
Помешкання, у віконниці якого сонце зазирає  тільки крізь жалюзі, не бачать світла світу.  Їхні мешканці - обмежені просторовістю й чорнобілим життям дорослі діти. У власній примітивності схожі на інфузорій туфельок.
Foto Lesia Olendii
Той, у кого серце і мізки вільні, танцює навіть під дощем. Любителям мандрів у чотирьох стінах тісно. А незадерикуватого гурмана потішить і вода джерельна в металевому кухлі. 
Переступити через межу. Зруйнувати власні усталені ритми. Розірвати буденності пелену. Злетіти на центрафузі у небо блакиті. Увесь вечір слухати джаз. Разом. В іншому місті. Переступити через межу... 
05.10.2015
https://www.facebook.com/%D0%9E%D0%9B%D0%A3%D0%9A%D0%90-176567169149767/timeline/

Немає коментарів:

Дописати коментар